Vår forvaltningsportefølje

På denne siden vil du finne informasjon om eiendommer hvor VAXA er leverandør av forvaltningstjenester. VAXA leverer leietakerportal, finansiell controller eller full forvaltning.
Klikk på den enkelte eiendom for utfyllende informasjon om bygget, ledige arealer, leietakere, kontaktinformasjon og hvilke tjenester VAXA leverer.

Søk etter eiendom

Property image

Bjønndalsveien 7 er et kontorbygg av høy standard på 4 158 kvm. Bygget ble rehabilitert og ferdigstilt mars 2017 hvor Lindorff disponerer hele kontorlokalet.

Eiendommen har en idyllisk beliggenhet ved Drammensfjorden og vi ser frem til å ha Lindorff som leietakere hos oss.

Property image

Velkommen til Risto Næringspark. Eiendommen forvaltes av gårdeier v/Thomas Rabo og er en del av Risto Eiendom. VAXA Property leverer og drifter leietakerportalen for eiendommen. Risto Næringspark tilbyr sine leietakere over 3 000 kvm. kombinasjonslokaler med god beliggenhet i Drammen.

Property image

Velkommen til Industrigata 5. VAXA Property leverer og drifter leietakerportalen for eiendommen samt er ansvarlig for teknisk forvaltning. Forvaltning av eiendommen leveres av gårdeier v/Thomas Rabo.

Industrigata 5 tilbyr sine leietakere 7 094 kvm. kontor- og lagerlokaler med beliggenhet på Lierstranda.

No property image

Liertoppen Næringspark ligger i hjertet av næringsklyngen på Liertoppen og rommer over 17.000 kvm med kontor, lager og logistikk.

I tillegg til eksisterende bygningsmasse har Lier Næringspark tomtearealer med mulighet for ca. 20.000 kvm nye næringslokaler.